0

Sensommergæster & hedebølge

Vi sluttede sidste uge af med sensommergæster & hedebølge. Begge dele er skønne, når det foregår i sommerhuset, hvor udeliv er en stor del af konceptet og temperaturen desuden altid er meget mere udholdelig, end i byen.

En aften grillede vi på stranden. Ikke fordi det var praktisk, men fordi vi kunne …

Sensommergæster & hedebølge

Madpakken var smurt hjemmefra

Kenneth og Jan havde forberedt det meste hjemmefra og havde fyldt kurven med salater, kartofler med krydderurter og godt kød fra slagteren i Kaas.

Sensommergæster & hedebølge
Sensommergæster & hedebølge

Nogle grillede. Andre strikkede. Og snakkede …

Kenneth & Jan er gode i et køkken og det skulle vise sig, at de også er gode i et improviseret strandkøkken. Lørdag aften tog vi den lille, transportable grill med til stranden. Vi spiste, mens solen begyndte at synke i havet og det er en udsigt, man ikke får meget smukkere.

Sensommergæster & hedebølge

Vi tog hjem og drak aften-te

Mens solen forsvandt i havet, pakkede vi sammen og drog hjemad til sommerhuset. Vi drak en sidste kop aften-te, inden vi tørnede ind efter en skøn augustdag. En af dem, vi skal påskønne og huske at gemme, så vi kan tage den frem på en grå og kold dag i februar. Den kan minde os om, at der altid kommer endnu en sommer …

Sensommergæster & hedebølge

Mosekonebryg og havgus i tunge, våde bølger

Mosekonen ligger i stærk konkurrence med havgusen, men det har betydet magiske både aftener og morgener, hvor disen har pakket landskabet ind i de smukkeste banker af våd, kold dis.

I dag arbejder nogle af os

Andre er stadig i sommerhuset og kan nyde stranden, havet og endnu en doven dag.

Til aften støder Kenneth og jeg til. Kenneth kommer til aftensmaden. Jeg skal efter fyraften lige indenom lufthavnen og samle min svigerinde op, inden vi begge drøner op i sommerhuset, hvor der bare skal hygges med grillmad og hygge på terrassen.

Jeg elsker august. Det har jeg altid gjort. Måske er den min yndlingsmåned, hvis jeg tænker efter …

I hvert fald er denne august fantastisk. Ahhh …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide