20

Smukke Danmark

Aalborg er måske nok en af de lidt større byer i landet, men den er altså ikke større, end der ikke er langt på landet. Jeg kørte ti minutter denne eftermiddag og var så ude i den ende af byen, hvor der udelukkende ligger industri. Derude, hvor vejen ender ved Grønlandshavnen. Der er det slut og man må vende om, hvis…

Det var lige før jeg var endt derude, for jeg troede lige, at jeg kunne huske vejen til mit bestemmelsessted. Sådan hang virkeligheden ikke sammen. Jeg kørte ALT for langt, men heldigvis kan min bil vende og der skete ikke andet, end vi fik kørt et par ekstra kilometer. Jeg er så dum… men ikke dummere, end jeg huskede at smutte indenom Føtex på vej hjem. Der kommer jeg aldrig, men en sjælden gang passerer jeg og får sådan en frygtelig lyst til deres Gruyerebrød. I dag blev der købt gode mængder og i aften venter en god sommersalat med velsmagende brød. Det er slet ikke så tosset.

Efter handlen gik turen af bagvejen hjem. Ind gennem Sønder Tranders og så lige til højre, så ender man i Gug, men inden passerer man dette syn…

Valmuemarken

Sidst jeg gjorde holdt her, var der raps. Gult så langt øjet rakte. Nu er her valmuer. Sikke et betagende syn. Der findes næsten ikke noget smukkere end valmue- eller kornblomstmarker, selvom jeg godt ved, at det ikke er landmandens yndslingsfund.

Valmuemarken

Danmark er nu ikke et grimt land…

Du vil sikkert også kunne lide