15

Et par timers lykke

Ådalen

Ådalen

Ådalen

Ådalen

Oline, Oskar og jeg har spadseret et par timer i Ådalen.

Nede i Ådalen er der varieret natur, meget liv at iagttage, hvis man har øje for det og lejlighed til lange og dejlige snakke. Ådalen ligger lige om hjørnet, eller sagt på en anden måde, så bor vi omtrent midt i den. Vi bruger den alt for lidt, men når vi endelig gør, nyder vi det stort, som i dag, hvor den også bød på modne mirabeller.

Jeg har frygteligt ondt i albuen i dag. Jeg har været rigtig ked af det hele dagen, men at trave i naturen er en mirakelkur. Man kan simpelthen ikke være ked af det, når man ser hvor smukt verden folder sig ud på en augustdag, som i dag.

Nu snupper jeg lidt smertestillende og husker, at i morgen også vil egne sig fortrinligt til en visit lige nede om hjørnet.

Du vil sikkert også kunne lide