17

En død rotte til iPod

iPodrotte

Det er sjældent, at jeg kan lave noget til Oline, som vækker lykke. Det går naturligvis allerbedst, hvis det er noget, hun selv ønsker sig og dette her iPod-etui var altså temmelig nemt at eftergøre, da jeg først var blevet præsenteret for billedet på en amerikansk side, som solgte dem til horrible priser.

Mit garnlager er jo af en imponerende størrelse, så der var hurtigt fundet garn og hæklenål og på en aften foran tv’et var Oline helt til rotterne eller hende iPod var i hvert fald. Det er stadig i brug (efter et par måneder, wauw) og hun ønsker sig en hvid mus til mobilen. Når arm/albue vil, skal hun få det, men indtil da, kan vi jo godt dele den tossede idé med resten af verden.

Der ER ingen opskrift, men en hækleerfaren kan snart kopiere idéen, så “go for it”, hvis du kender én, som vil elske en død rotte :-)

Du vil sikkert også kunne lide