4

Lørdag med fart på…

Jeg nåede de ting jeg ville denne formiddag takket være en velvillig chauffør, som gad køre ind midt i centrum, cirkle karréen rundt i formentlig mange og lange minutter, mens jeg blev færdig med mine ærinder, for så at samle mig op på hjørnet af Boulevarden og Skipper Clements Gade uden at have fået parkeringsbøder eller påtaler, men allerhøjst skæve blikke, fordi han er kørt rundt og rundt og rundt og…

Herefter var det hjem og fremstille en farveprøve, for hurtigt at snige mig med på den biltur, som skulle gå ned til Silvan. At sætte mig af oppe hos mor var ingen stor omvej, så han indvilligede. Han er så nem og mor og jeg nåede til enighed, inden jeg igen blev hentet af chaufføren, som denne gang snød mig…

Den tålmodige passager

Jeg endte nemlig ikke hjemme, men i Harald Nyborg, Bauhaus og Biltema, inden jeg endelig, efter tålmodig venten, kunne snige mig til at foreslå, at vi lige fik købt den der hårcreme, jeg er så glad for. Den fåes i Shoppen i City Syd.

Det var anden gang i mit liv, at jeg var derinde. Først op på første sal og i rekordfart overstå indkøbet hos frisøren. Herefter en hurtig runde i Bahne, som endte med en skjorte/tunika til mig i en helt igennem lækker lys brun farve, som er en af mine yndlingsnuancer, men svær at opdrive og herefter faldt vi simpelthen for den fedeste vinterjakke fra Odd Molly til Oline. Den kom med hjem, men lille frøken Oline er ikke sådan én, som jubler. Hun tænker… og så måske godkender hun. Vi venter.

Imens vi venter bad samme frøken mig tage en stak billeder af hende. Det er gjort. Hun er i gang med at sortere dem. Der er over femhundrede, men sikkert ikke ét eneste, hun er tilfreds med, men heldigvis er mørket faldet på og chancen for endnu en fotosession forpasset, så jeg vil finde sofaen og lade mageligheden overtage. Vi trænger, kroppen og jeg.

Du vil sikkert også kunne lide