8

Jeg gider ikke, men…

Lørdag morgen

Mens dagen har fundet vej og himlen er blevet blå, har jeg været under bruseren. Nu er det kaffens tur til at forsøde øjeblikket, mens jeg lytter til P4. Lokalstof afløses af musik, arrangementer annonceres og i Vildmosen er der f.eks. Kartoffelfestival. Man bliver klogere af radio.

Lidt senere har jeg et par ærinder inde i Aalborg. Jeg gider i virkeligheden ikke, men jeg gør det. Om jeg bliver kørt, ved jeg endnu ikke. Jeg håber det, for med bus tager det mindst dobbelt så lang tid og for det ikke skal være løgn, er det også væsentlig dyrere, end jeg kan gøre det i bil. Måske idéen om en tur omkring lørdagens torvefristelser kan lokke. Jeg vil i hvert forsøge at sælge idéen til ham, som kan føre bil. Gid jeg også snart kan.

I virkeligheden kan jeg faktisk nok køre bil nu, men det er ligesom albuen har besluttet, at der er en afmålt portion velvilje og når den (pludselig) er brugt, begynder albuen at smerte og jeg skal gerne indrømme, at jeg strækker mig langt for at undgå at havne der. Albuen er ikke rask, men den er godt på vej og jeg passer godt på den.

Måske jeg snart skal ind og vække og skrue sælgersmilet på…

Du vil sikkert også kunne lide