15

Syv lilla

Sifka har ud- og opfordret mig til at finde syv lilla ting. Måske troede hun, at det ville blive vanskeligt, men ikke i mit liv, så her kommer de i ikke-prioriteret rækkefølge, mens jeg tænker nye udfordrende farver…

Syv lilla ting

  1. Min lillablomstrede pung, som er købt hos Field of Roses på Etsy. Den har længe været min yndling, men er for øjeblikket afløst af den nye fra Dumpling Dynasty. Den gamle her skal nu nok få en renæssance, er jeg sikker på.
  2. Mine guldballerinaer fra Angulus. Jeg elsker, at der er kælet for alle detaljer i de sko. Ikke alene har de en perfekt pasform, men se bare én gang på det lilla foer, så ved du, hvorfor jeg elsker dem. Ikke sandt?
  3. Mit yndlingstyggegummi for øjeblikket. Det skifter lidt og den klassiske Stimorol vender altid tilbage, men lige nu er det altså Wild Cherry, der ligger i tasken og holder mig med selskab. Jeg tygger ikke meget tyggegummi, men jeg har det ALTID i tasken.
  4. Pastillerne fra les Anis de Flavigny er uløseligt forbundet med minder om mine ferier i Provence og derfor elsker jeg dem og slæber hjem i kassevis, når jeg får chancen. De kan forvandle en grå vinterdag til et øjeblik med solskin, duften af rosmarin og smagen af Provence. For andre må de forekomme ganske ordinære, men for mig udløser de minder om nogle af de bedste stunder i mit liv. Derfor får de altid plads.
  5. I min oprydningsiver forleden, fandt jeg et af de lækreste, fedeste tørklæder jeg har… og havde gemt og glemt. Det er jo en gave, når man kan endevende en hylde for bagerst at finde et kostbart (jeg kan huske, at jeg omtrent svedte, da jeg kørte dankortet gennem terminalen), men allerbedst absolut brugbart vintertørklæde/-sjal, som kan løfte de fleste sorte uniformer ganske gevaldigt. Jeg si’r tak for at have fået et gemme-gen og glæder mig til at bære det. Igen.
  6. Mit nye, dejlige og lidt lilla armbånd fra Pendulum, indkøbt på en dejlig tur til Århus forleden, hvor en dejlig blogger, akkurat lige så tosset som mig, kom i tanke om at sende mig en morgenmail med improviseret forslag om tur sydover. Årh, hvor jeg godt gad og det resulterede altså i dette nye og smukke armbånd, som bruges flittigt allerede.
  7. Til allersidst MÅ mine KnitPicks med. Lilla wire kvalificerer dem og jeg elsker dem. Højt! Jeg har også savnet dem usandsynligt meget i flere måneder, hvor jeg har haft så mange smerter, at de slet ikke er blevet motioneret. De kan vente sig…

Det var slet ikke svært at finde syv lilla ting. Faktisk var det en sjov søndagsbeskæftigelse mellem vasketøj, kalenderføring og vækning af frøkenen, så jeg sender stafetten videre, men denne gang vil jeg gerne ud- og opfordre EllaKirsten og Tina til at finde…

syv GULE ting

Du vil sikkert også kunne lide