8

Stille start

Søndag

Søndag er stilledag herhjemme. Nogle af familiemedlemmerne har ferie i næste uge, andre har ikke (mig, sagde hunden) og skal have forberedt ugens praktikaliteter såsom rene tekstiler, madboller og en tålmodighed på størrelse med det centrale Europa. Der skal findes busplaner, papirer til samtale og ikke mindst støvler og uldne sweatre, for selvom jeg hører i min øresnegl, at efteråret byder på høj sol og blå himmel i næste uge, så er jeg en frossenpind og ikke mindst frygtelig forvænnet med egen bil og derfor fanget mere end én gang i den forløbne uge med alt, alt for lidt tøj på. Det sker ikke i den kommende. Jeg er forberedt om et øjeblik.

Resten af søndagen, når det praktiske er overstået, står åben. Jeg kan lide det. Jeg tager stille og langsomt hul på dagen…

Du vil sikkert også kunne lide