16

Nervepirrende

Jeg er ved at forberede en reinstallation af computeren. Jeg har efterhånden brugt den uafbrudt og med meget lidt struktur i henved tre år, så det er vel på tide, at jeg giver den lidt kunstig åndedræt i form af lidt flere ram og en frisk start, men for pokker hvor er den slags nervepirrende. Ikke det at tømme og reinstallere. Det giver sjældent nogen form for problemer. Nej, det er forarbejdet. Det der med at huske, at kopiere og gemme alt det, som er livsvigtigt. Ikke glemme at kopiere emailadresser eller bogmærker. Undgå at opdage for sent, at alle de dyrebare oplysninger omkring login på servere rundt omkring i verden er forsvundet med et lidt for friskt håndledsvrid og så videre…

Hvad pokker gør man for ikke at glemme det allervigtigste…

Du vil sikkert også kunne lide