22

Scraps

Hanne og Anne har altid været store inspirationskilder for mig. Jeg tror aldrig, at de har strikket eller hæklet noget, jeg ikke har syntes om.

Denne gang har Hanne og Anne lavet et mønster på vinterens absolut uundværlige accessorie, nemlig en strikket, kort vest. Jeg var nu noget forelsket i den, men overbevist om, at sådan én ville jeg aldrig strikke. “Jeg er vild med den, men den slags klæder ikke mig…”, var min melding, da Anne en lørdag formiddag pakkede den ud ved mit spisebord, men Annes “Prøv den nu lige…“, fik mig alligevel lokket i den.

Hvad Søren? Vesten var sådan set helt og aldeles fin og slet ikke uklædelig og den varmede jo de helt rigtige steder og med en skjorte under og…

Scraps af Anne og Hanne

Jeg er ikke til stribet vest. Altså sådan er det bare, men det skal jo ikke afholde mig fra at udnytte, at Hanne og Anne har skrevet alletiders mønster, som i virkeligheden kan varieres i det uendelige, så værs’go… her er min Scraps med potentiale for at blive slidt op, inden vi rammer januar. Hvor bliver din af?

Her kommer lige lidt fakta, hvis du skulle have lyst til en Scraps også…

Scraps

Design: Hanne & Anne: Scraps, kan erhverves lige her.

Garn: Supersoft, strikket med to tråde.

Anvendt: Cirka 200 gram, men vesten er ikke vejet, så mere præcist får du det ikke.

Farve: Pebbles.

Pinde: 4½ & 5, naturligvis mine elskede KnitPicks.

Str: M/L.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg har valgt at vende vesten, så den fremstår i glatstrik med et lille, enkelt mønster til at bryde overfladen. Jeg har også valgt at strikke vesten ensfarvet.

Jeg må rose Hanne & Anne for en velskrevet, nem opskrift, som ikke gav nogen problemer overhovedet, men jeg ER jo anarkist og anser kun den slags for at være vejledende, så der er lavet små ændringer undervejs i min vest. Okay… okay, det handler så absolut ikke om Hanne og Annes opskrift, men mere om, at jeg ind imellem ikke læser den ;-)

Opskriften er godt skrevet og lige til at gå til. Også for mindre øvede. Et hurtigt, nemt strikketøj, som helt sikkert gør dig glad.

Du vil sikkert også kunne lide