16

Tidsforskydning

Køkkenskriver

Egentlig skulle vi ud at se til Ole, men ind imellem kommer livet på tværs, eller efterårsforkølelserne gør. Oline hoster og sprutter. Kenneth nyser konstant. Jeg gør ingenting ud over at blive enig med mig selv om, at Ella må med på råd. Vi enes om, at Ole sagtens kan undvære både os og forkølelsen, som risikerer at følge i kølvandet.

Så sidder jeg pludselig dér ved spisebordet med en hel søndag uden planer. Det er dejligt og en ekstra kop kaffe kan man jo altid drikke, tænker jeg, mens jeg beundrer de smukke Gerbera, et cetera kom med i fredags…

Pink Gerbera i tæt formation

Et cetera… og var der ikke lige noget med, at hun gerne lige ville have opgraderet både en gammel version af WordPress og bredden på siden? Jo, det var der. Nu er det gjort. Spritny WP i maskinhuset og en ladeport i bredden. Jeg er svært tilfreds og tror, at tiden er inde til en sofa, et vattæppe og Oline som suveræn diktator, når jeg om lidt vil overtale hende til en film.

Søndag er nu heller ikke nogen tosset ugedag :-)

Du vil sikkert også kunne lide