19

Fødselsdagsgavemuligheder

Det er jo ikke alt for længe siden jeg havde fødselsdag. I den anledning fik jeg Cool Cash af Søster Lystig og Heidi og den slags skal man aldrig kimse af, for hvornår varmer Kongens Mønt ikke? Ja, jeg spørger bare… og er ikke selv i tvivl. Altid! For pokker da!

Nu ligger de så der i lommen og brænder og det ligner jo slet ikke mig at omgås den slags så lemfældigt og langsommeligt. Mit indianernavn er ikke for ingenting Løbende Udgift. Det er ikke min skyld, at der er finanskrise på verdensplan. Jeg gør mit for at holde økonomien i gang. Jeg si’r det bare og jeg er naturligvis allerede i gang med at overveje investeringer. Èn af dem kunne være…

Magneettilauukku

Må jeg præsentere… tadaaaaa…. Magneettilauukku

Det er svært ikke at forelske sig, synes jeg, men så er det alligevel, at fornuften rammer min pande, som en forhammer, for har jeg i grunden ikke de sorte tasker, jeg behøver for at holde den gående resten af mit liv? Jo. Helt ærligt, jeg har tasker til resten af Aalborgs kvindelige indbyggeres liv, hvis det skulle komme dertil, men det gør det jo ikke… og er rød nu ikke den nye sort, tænker jeg så…

Ladybear

Tadadadadadaaaaaaa… jeg præsenterer… Ladybear

Jamen hvad er der så at betænke sig på? Ingenting, siger jeg! Altså indtil jeg når ind i butikken, får fingrene i alle mulighederne, begynder at svede og miste følesansen i knæhaserne, mens jeg langsomt får etableret så overfladisk en vejrtrækning, at der er risiko for pinligheder indenfor ganske få minutter. Jeg véd det bare! Jeg kan ikke finde ud af at vælge mellem så mange fine muligheder.

I morgen tvinger jeg Kenneth med. Han er mand for raske beslutninger og han har forstand til dem. Det er mere end man kan sige om mig.

Du vil sikkert også kunne lide