10

Kickstart

Jeg har ramt weekenden og det endda i solskinsvejr, så jeg klager sørme ikke det mindste. Heller ikke efter en noget besværet tur ned gennem Kayerødsgade, for sne er der jo nok af her i byen og det i smuk samklang med solen lokkede altså så meget, at jeg vovede mig ned af gaderne, for at mødes med min chauffør et tilfældigt sted undervejs.

Faktisk blev jeg stoppet nogle ganske få meter nede ad gaden, fordi jeg blev genkendt, tosset som jeg er med mit kamera i hånden og i konstant fare for at tage et uelegant styrt på sneglatte fortorve. Det var rigtigt hyggeligt og ikke spor pinligt, som datteren i dette selskab ihærdigt havde forsøgt at forklare sin mor. I grunden tror jeg, at naturen har indrettet det sådan, at døtre konsekvent synes, at deres mødre er pinlige. Det har naturligvis intet på sig.

Jeg synes det er hyggeligt at blive genkendt. Jeg synes også, at det er en højst mærkværdig ting, fordi jeg stadig overraskes over, at I rent faktisk sidder derude, jer, der læser med herinde og derfor sagtens kan genkende en tosse som mig, når jeg bevæger mig ud i verden. Jeg er utrolig glad for, at nogle af jer stopper mig og fortæller mig, at I kan lide at læse med herinde. Tak for det. Tak for at gøre det i dag.

Fredagen bliver bedre af, at du gjorde det :-)

– og dette her kan så vist godt kategoriseres fast arbejde… i hvert fald i en tid, tænker jeg :-)

Er I klar over, at fredagen stadig er lang? Jeg er. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide