34

Onsdagsmorgenhygge

Halsen gav mig fred i nat og det var skønt, for jeg trængte til min skønhedssøvn. Jeg fik den. Ikke at man kan se det…

En massiv forkølelse ser ud til at stå klar til at afløse halsondet og så er alt jo, som forventet. Jeg pudser flittigt næse og sørger ellers for at hygge igennem i det omfang, det lader sig gøre, for sove kan jeg ikke mere. Nu er de første pakker Kleenex onduleret og jeg trænger til lodret position. En hovedpine – helt klart forkølelsesrelateret – sidder og generer, men jeg snupper en Panodil og håber…

Jeg er ellers i gang med bagside nummer to. Den første pude er færdig. Jeg skal lige ud og købe gode, dunfyldte monteringspuder, men når man er så langt, er det jo ingen sag.

Måske jeg skulle sende Kenneth i IKEA? I dag er åbningsdagen for den længe ventede butik, så der er sikkert kø her fra og op forbi Brønderslev, hvorfor jeg ikke tror, at forslaget modtages med begejstring. Åbningen har til gengæld været ventet med længsel. Vi mangler nogle ting, for at kunne blive færdige med køkkenet og ikke om vi orkede køre til Århus, når en filial ventede lige om hjørnet. Nu skal vi bare lige vente tålmodigt på, at nyhedens interesse er aftagende, så det er til at komme frem for mennesker derude.

Oline ligger inde i sengen. Nu er hun også blevet ramt af ondt i halsen, tørre øjne og snerten af forkølelse. Måske gider han bare forkæle os i dag. Det kunne også ende med, at han skynder sig i IKEA, fordi det viser sig at være den rene afslapning i forhold til os, men det lyder alligevel helt usandsynligt, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide