17

Indigo

Er man glad for farver, er man også tilbøjelig til at finde de fleste af dem både dragende, smukke og fristende. Om ikke andet, så periodevist. Pludselig kan man få et passioneret forhold til hadefarven (jeg er f.eks. blevet venligere stemt overfor gul og orange) og man kan ikke længere tåle den farve, som i lange perioder har fulgt en i tykt og tyndt, men synes nu, at alt skal være grønt, lilla, orange eller noget helt fjerde.

Jeg ved ikke, om alle har en grundfarve. En farve, som gennem hele livet bliver ved med at forekomme smuk. Jeg har. Blå har fulgt mig hele livet. Ikke alle slags blå, men mange, mange af nuancerne elsker jeg.

Indigo er en af yndlingene. Smuk, dyb og i sin mættede form omtrent violet. Den toner fantastisk i nuancer, som alle føles som venner af mit inderste. Genkendelse, glæde og ro er ting, jeg forbinder med blå og mine øjne søger den altid, når jeg er omgivet af mange farver.

Et lille stykke hæklet vidunder er på vej… med indigo…

Det ser lovende ud. Meget lovende. Og det ville også klæde ham, jeg elsker. Indigo.

Du vil sikkert også kunne lide