11

Så hold dog op!

Kan du høre mig råbe “Helle for sovevognen!”, mens jeg desperat vælter alt og alle omkuld på min vej mod målet, muligheden for at sove?

Jamen om jeg fatter det, men jeg synes ærlig talt ikke, at jeg laver meget andet end at arbejde og sove. Timerne, der MÅ være imellem de to aktiviteter, forsvinder, uden jeg lægger mærke til det. Jeg venter bare…

– venter på muligheden for igen at få lov til at sove.

Denne vinter har været lang. Ikke bare lang, men så lang, at jeg næsten havde fået fornemmelsen af, at den aldrig nogensinde ville ende og det virkelig var fimbulvinteren, der var over os. Tre år og Ragnarok. Så kan man ærlig talt lige så godt sove, til det bliver tid, så det har jeg gjort, men nu MÅ det da snart være nok, for det er jo tydeligt for enhver, at foråret alligevel har tænkt sig at arrivere.

Nu venter jeg bare på, at min krop også opdager, at fuglene synger, morgener er lyse og erantis farver skellet gult.

Du vil sikkert også kunne lide