8

En go’ en til dig

Sikke en vidunderlig start på den sidste uge, inden jeg for alvor tager hul på årets sommerferie. Varm, mild og fuld af sommerdufte præsenterer denne mandag sig, da jeg træder ud på terrassen med morgenkaffen. Jasminen dufter fortsat og blander sig med tusinde andre dufte. Ind sniger sig duften af kaffen og den smager perfekt.

Det er muligt, at der kan komme en byge eller to i dag, men lige nu spiller alting i smuk harmoni og sommermorgenen er perfekt. Jeg nyder, at jeg endelig kan sidde på terrassen og drikke kaffen. Jeg nyder også, at jeg møder sent og derfor kan trække alting ud i evigheder. I dag og i morgen med tilbringes på kontoret og så er der ferie. Resten af ugens dage skal bruges til at glæde mig. Altså mere end jeg allerede gør nu og det siger ellers ikke så lidt :-)

Go’ mandag til dig, som heller ikke holder ferie endnu, men har noget at glæde dig til, ligesom mig – og god fortsat ferie til dig, som allerede har ferie og derfor nyder, at du ramte sommeren, dit heldige asen :-)

Du vil sikkert også kunne lide