17

Jeg hoster. Kenneth smiler…

Jeg hoster lungerne op på spisebordet. Næsten altså. Jeg hoster og hoster og hoster og så hoster jeg lige lidt mere. Til gengæld sover jeg ikke. Det er prisen. Jeg gider gerne bytte med noget andet, hvis du er interesseret?

Nå ikke!

Mens jeg hoster, løber Kenneth rundt med garnconer og ser fornøjet ud. “Interessen er overvældende“, hører jeg ude fra et af husets hjørner, hvor han sikkert er i gang med at lokalisere endnu flere fibre. Han er virkelig glad for den KÆMPESTORE interesse, han er blevet mødt af.

Faktisk er han så glad, at han ligner den lille, bredmundede frø, mens han vimser rundt og skriver ordrer ned. Han beder – i et øjebliks stilstand i ordrestrømmen – om ikke jeg kan skrive herude, at han er OVERVÆLDET i en sådan grad, at han slet ikke kan følge med. “Altså, det er jo på den GODE måde, Liselotte“, siger han så, men han har vist lovet, at han ville være hurtigt ude med bekræftelse og det ville kræve, at han skulle skuffe alt for mange, så derfor beder han om jeres forståelse, mens han prøver at opfylde de fleste ønsker.

Snart“, siger han. Jeg tror ham :-)

Du vil sikkert også kunne lide