22

Skulle man mon…?

Solen skinner og september er smuk som bare pokker. I haven ligger dug og dråber render af blade tunge af fugt. Æbletræerne bugner, brombær frister, hasselnødder modnes og inden længe er alting klar til forvandling.

I dag, på en skøn sensommerdag i september, byder Tolbod Plads på fristelser. Dok#1 har arrangeret og der er sandelig nok at glæde sig til, hvis man har mulighed for at kigge forbi.

Mig? Jeg sidder og overvejer, om jeg gider. Om jeg skal skynde mig under bruseren, montere danseskoen og komme ud af døren eller om jeg skal læne mig velbehageligt tilbage, give tiden frit spil og vente et par timer, hvorefter jeg kan byde Oline velkommen til lørdagen med pandekager og blåbær. Jeg har ikke besluttet mig endnu, men om et øjeblik tager jeg mig sammen.

Man kunne jo altid smutte omkring torvet, når man alligevel er inde i centrum. Og…

Du vil sikkert også kunne lide