67

Så åbner Garnudsalget endelig…

Hele dagen har han siddet koncentreret foran computeren. I de sjældne pauser har han været inde på lageret og hente garn. “Hvad hedder denne farve?” er blevet belønnet med et forslag eller to. Oline er den bedste til den slags. Helt klart.

På kanten af sofaen balancerer coner med den lækreste uld/cashmere og jeg når at forelske mig i mere end én farve. Niks pille er vejen frem, så jeg holder nallerne for mig selv, mens han kæmper videre med et nyt og ukendt land; en webbaseret butik, som fremover skal rumme alle de fantastiske fibre han allerede har hentet hjem og ikke mindst de, som han drømmer om at supplere med.

Han har grinet og glædet sig mere end jeg kan beskrive. Han er vild med fibre og han er vild med garnet og jagten på det lækre, luksuriøse til priser, hvor vi alle kan være med. Han er så glad for være lykkes med det og jeg ved, at han glæder sig til at byde dig velkommen i hans nye butik.

Jeg sender masser af gode ønsker i Kenneths retning. Hans idé er så god, at jeg synes, at han fortjener succes. Jeg vil skynde mig ind og bestille lidt til mit lager. Måske har du lyst til det samme?

Du er mere end velkommen lige her eller tryk alternativt på illustrationen ovenfor, som også sender dig direkte over i Kenneths Garnhimmel. Rigtig god fornøjelse – og held og lykke, Kenneth.