37

Camomille

Camomille måtte jeg have på pindene forleden. Nu var det på tide med endnu et sjal. Jeg bærer et hver eneste dag, så der er plads til udvidelser på den front. I hvert fald ifølge mig.

Jeg havde længe kredset om min cone med Stubmark, så det var den, valget faldt på. Jeg ved jo, at Blackhill efter en blid vask har fibre, som rejser sig så smukt og fluffy, at sjalet ville ende fløjlsblødt og let som en fjer. Jeg tog ikke fejl. Det er virkelig endt som et rigtigt dejligt sjal, som jeg kommer til at bære flittigt om halsen, som den dejligste pelikanskjuler. Den slags er vi jo nogen, som har brug for lige aktuelt ;-)

Jeg tog sjalet og Oskar med ned i bunden af haven for at tage nogle billeder. Jeg havde bare ben og gummistøvler på derned. Jeg frøs med anstand, mens jeg forsøgte at undgå at falde over Oskar. Sikke en fest. Jeg grinede meget. Det er sundt og dejligt :-)

Fakta:

Design: Camomille af Helga Isager, fra hæftet Amimono 2010

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk i farven Stubmark. Jeg strikker med skiftevis én og to tråde undervejs.

Pinde: 6 og 5 til blondekanten – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: Efter vask, hvor spindeolien er vasket ud, er jeg endt med det blødeste 202 grams sjal længe. Jeg har sikkert strikket af 210 gram fra start.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg strikkede på lidt tykkere pinde, for at få det lette udtryk, som skal til. Jeg strikkede så kun til 46 centimeter og gik i gang med blondekanten. Sjalet er blevet rigeligt stort. Jeg synes, at det er forrygende dejligt og kvasterne gør hele forskellen. Mine er ekstra kraftige og derfor med lige præcis den tyngde, jeg gerne ville have.

Vil du se flere billeder af Camomille, kan du se dem her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide