35

Berlin, here we come…

Det lykkedes at få værelse på det lille, hyggelige og centralt beliggende hotel i Berlin, som vi boede på sidste gang. Åh, som det passer mig svært godt, at vi snart lander foran Comfort Hotel Auberge. Der er rent, pænt og ualmindelig prisvenligt. Morgenmaden vil jeg ikke anbefale, men værelset vi boede i sidste gang var på størrelse med et studio, så vi håber på det samme denne gang.

Vi er en underlig konstellation. Sådan én, som ikke mange skruer noget sammen til. Enten er man enlig, et par eller en familie på fire. Man er ikke en familie på tre. Ingen har rigtigt noget, som passer, men det har de altså her, hvis man orker og kan finde ud af at dele værelse. Det kan vi faktisk rigtigt godt. Vi hygger os stort med det, så vi glæder os bare til et gensyn. Ikke mindst med byen.

Vi har som sagt kun været der en enkelt gang før, så vi glæder os til et gensyn og en chance for at fordybe os en smule mere. Kun kort tid er vi der, men vi gider. Hvad mon vi skal se og opleve?

Du vil sikkert også kunne lide