29

Camomille #2

Når ét ikke er nok, eller: “Jeg har strikket endnu et Camomille“.

Denne gang blåt og sikke det er blevet flot. Det første bliver flittigt brugt, for det er så smukt og varmer så dejligt, at det bliver slidt op. Det kunne sagtens bruge en ven, så sådan blev det. Jeg har nemlig længe været meget forelsket i denne blå farve, men usikker på, om jeg ville anvende den, hvis den blev strikket op i en trøje. Nu er det et “mindre” stykke strik, jeg skal montere og jeg finder snart ud af, om blå stadig er en af mine farver, men det er da svært ikke at elske den, synes jeg…

Fakta:

Design: Camomille af Helga Isager, fra hæftet Amimono 2010

GarnBlackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk i farven Åbent Hav. Jeg strikker med skiftevis én og to tråde undervejs.

Pinde: 6 og 5 til blondekanten – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: Efter vask, hvor spindeolien er vasket ud, er jeg endt med det blødeste 171 grams sjal længe.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Jeg strikkede på lidt tykkere pinde, for at få det lette udtryk, som skal til. Jeg strikkede 24 “striber” og gik i gang med den afsluttende pind og blondekanten. Sjalet er blevet rigeligt stort. Kvasterne er monteret i en lille snoet “snor”, som gør, at de hænger en smule mere, end dem på det forrige. Det er slet ikke dumt heller. Slet ikke.

Vil du se flere billeder af Camomille, kan du se dem her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide