16

Må jeg lige minde om…

Hvis ikke det var fordi, at jeg skulle svælge i god tid, egenomsorg, kæreste og nogen af dem, jeg elsker allerhøjest i hele verden, var jeg helt sikkert at finde på årets Uldfestival. Det er Slaraffenland, hvis man elsker fibre og nok har jeg en del i nabolængen, men derfor kunne jeg sagtens fristes.

Nu falder det sådan, at jeg er sydpå den weekend. Nærmere bestemt i Svendborg og omegn, men hvis ikke, så…

Der er workshops med en sand rigdom af gode idéer, salgsboder med lækkerier og sanselige og smukke oplevelser.

Jeg vil gerne sende en virkelig varm anbefaling af sted. Kan du, skal du sørge for at besøge festivalen. Rejs fra syd, nord, øst og vest. Festivalen er hele turen værd. Jeg lover det. Ja, det uanset hvor du kommer fra. Den er fantastisk og faktisk Skandinaviens største af sin art. Smør en madpakke og kom af sted! :-)

Du vil sikkert også kunne lide