22

Lidt sur er man vel altid…

Først måtte jeg lige have lov af hans mor, men nu må jeg gerne vise, hvorfor tirsdag blev en helt speciel dag. Nikolaj kom på visit. Babyer er for lækre…

Nikolaj er ingen undtagelse. Han var den dejligste, tilfredse lille dreng og jeg fik lov til at holde.

Han dufter så dejligt og jeg fik mere end ét smil. Moderen påstår, at det er tilfældigt, mens jeg naturligvis påstår det modsatte. Det var da helt tydeligt for enhver, at han smilede med hele kroppen hver eneste gang, han fik øje på mig! Tror jeg, men lidt sur er man vel altid…

Da dette her ansigt afløste smilene kunne jeg altså ikke rigtigt være med mere. Der var kun én, som duede og det var mor. Heldigvis havde hun fået lov til at komme med Nikolaj i dag, så snart var idyllen genoprettet. Sikke et held, for jeg kan altså ikke holde ud, når børn er kede af det. Det gør næsten ondt.

Nikolaj er heldig. Han er født ind i lige præcis den familie, hvor to fantastiske storebrødre ventede på ham. Han kan glæde sig, for de bliver sjove at lære at kende.

Tak for besøget. Det gjorde min tirsdag ekstra dejlig. Du må gerne komme ofte, Nikolaj og din mor må du også gerne tage med. Hende savner jeg nemlig omtrent hver eneste dag.

Du vil sikkert også kunne lide