9

Travl, det er mig

Så skal jeg da lige love for, at dagen er sparket i gang. Jeg har været i gang siden klokken seks, men det kan jeg jo sagtens sige. Det er ikke meget, jeg kan fremvise som bevis, hvis man fraregner mit lidt trætte ydre. Alligevel er jeg allerede svært tilfreds med indsatsen. Jeg er ikke færdig, men jeg er godt på vej.

Jeg fik lige bevilget fem minutter, som var mine. Jeg skyndte mig ud i haven for frisk luft og blæst. Hold da op, som der er gang i verden i dag. Rusk er vist ordet.

Kvæderne er sprunget ud og blomsterne holder ved nogle dage endnu. Også i stærk blæst. Høsten kunne blive fantastisk i år, kan jeg konstatere. De to træer trives og blomsterantallet lover godt. Måske der bliver kvædemarmelade, som holder hele næste vinter. Jeg tror det næsten.

Om lidt er det retur til lidt mere af dagens dont, men først lige en ostemad. Kræfterne skal række.

Du vil sikkert også kunne lide