14

Anemone

En lille Anemone kunne det blive til, da jeg strikkede løs i bilen på vej til og fra årets sommerferie. Det er Sanne fra Rasmilla, som er den dygtige designer her. Hendes opskrifter efterlader mig altid fuld af beundring. De er veludførte, godt skrevet og med sans for detaljen.

Kjolen blev til med udsigt til l’Esterel omkring Bagnols-en-Fôret. Jeg strikkede om morgenen nede på terrassen. Det var inden det for alvor var gået op for mig, at jeg delte udsigt med rotterne.

Fakta:

Design: Anemone designet af Sanne Bjerregaard, Rasmilla.

Garn:  En tråd Blackhill Højlandsgarn fra Garnudsalg.dk.

Pind:  3 – naturligvis mine elskede KnitPro hurtigstrikkere i metal.

Garnforbrug: 42 gram.

Ny teknik: Ingen.

Vil du se flere billeder af Anemone, kan du se den her på ravelry.

Du vil sikkert også kunne lide