22

Hannes Hylden Hen

Da Hanne var heroppe på visit i onsdags, havde hun i tasken sin fantastiske, stribede trøje. Jeg var ikke sen til at hive den op af tasken og der fra var der ikke langt til at måtte eje.

Hylden Hen, tror jeg, at vi skal kalde den. Alle mulige rester i tilfældig orden er endt med et misundelsesværdigt smukt stykke strik, så gæt lige én gang, om jeg er i gang med at strikke striber? Selvfølgelig er jeg det.

Trøjen er oprindeligt inspireret af Annes Stockholmske Striber, som er en kort, stribet trøje, men Hanne har valgt at strikke en lang, rummelig cardigan med nogle geniale manchetter og en hyggefaktor, der er meget, meget høj.

Jeg skyndte mig at prøve Hannes trøje og for ikke at miste stamina undervejs i de lange pinde og mange masker, snuppede jeg et foto, så jeg kunne huske, hvor flot slutresultatet er.

Ikke at min bliver magen til. Faktisk slet ikke. Jeg bruger en anden og lysere bundfarve og andre farver, men det er godt at kunne holde sig for øje, at jo mere tossede farvesammensætninger, jo flottere resultat, så jeg lader petroleumsblå og grisefarvet være naboer, mens jeg lukker øjnene og håber, at resultatet i sidste ende alligevel matcher Hannes.

Er den ikke flot? Jeg er misundelig…

Om nogle timer ankommer en lille flok frokostgæster. Jeg må hellere sætte i gang med en oprydning og lidt dej. Hep!

Du vil sikkert også kunne lide