9

Perler

Jeg strikker efterårsperler. Det kunne ende godt. I dag strikker jeg lige en pind eller to, inden det igen lægges væk.

Nej, jeg har ikke glemt striberne. Jeg varierer. Det her er sindssygt hårdt ved fingre og arme, så striberne er i høj kurs af mere end én årsag.

Imens jeg strikker, snurrer vaskemaskinen. Jeg drikker kaffe, venter, rydder lidt op her og der, nyder småsnak med dem, jeg elsker og nyder, at vejret er vidunderligt. Sensommerlunt.

På tørresnoren hænger allerede de første to vaske. Søndagen er uden andre planer end at være. Det kunne animere til drømme om mere strik, sofa, hygge, film og skiver af det gode brød, jeg endte med efter en minimal, men disciplineret bageindsats i går. Og udeliv. Bare lidt, for sådan et vidundervejr skal nydes.

Du vil sikkert også kunne lide