16

Ten Stitch Blanket, et overspring i blåt

Ten Stitch Blanket

Ten Stitch Blanket, et overspring i blåt eller hvordan jeg ind imellem fokus-flytter fra kedeligt til instant satisfaction. Jeg er jo i gang med Flaum, den smukke, sjove og fine cardigan, som simpelthen gav mig så hamrende ondt i højre skulder, at jeg nu i et par uger har haft konstante smerter på trods af massager, varme omslag, kolde omslag, smertestillende og i det hele taget masser af empati. Den ligger i strikkekurven og jeg længes efter at få den gjort færdig, men maskerne og jeg er ikke gode venner lige nu, så sådan må det være.

I stedet har jeg strikket på masser af andre ting. Nogen er blevet færdige og andre er igangværende projekter, som bare skal være tidsfordriv mellem alle de andre idéer og projekter, der flyder gennem hænderne. Sådan er det med Ten Stitch Blanket. Anne smittede mig med lysten til at eliminere rester med tæppet og der gik kun et par dage efter hendes opstart, så var jeg også i gang.

Ten Stitch Blanket

Jeg er på tæppe-pause nu. Ind imellem dette tæppe, er der strikket et tørklæde op i den nye LinWool, som skal danne basis for små kit til både nye og gamle strikkere. Jeg har strikket et halstørklæde, jeg aldrig fik foreviget. Der er udviklet og strikket en lille børne-model op, som skal indlemmes i Blackhill-familien og der er strikket på et smukt, simpelt sjal.

Der er ikke stilstand. Slet ikke. Der er næsten alt for mange ting i gang på én gang, men det er jo ingen overraskelse, når det er mig, der er strikkepinde-bestyrer. Jeg kan ikke finde ud af at være monogam på strikkefronten. Jeg øver mig. Det går slet ikke godt med det – og sikke et held, for der kommer mange sjove resultater ud af, at være ubeslutsom, grådig og idérig :-)

Du vil sikkert også kunne lide