41

Stockholm-Helsinki

Mens jeg holder fri og nyder, at jeg får serveret kaffe på sengen og om lidt skal spise nybagte boller med familien, kan du tage et kig på den superlækre cowl, jeg har strikket i Kenneths nye, fede Tweed. Det er blødt som et barnenumse og fnuglet, så det kan bestemt anbefales.

Der er cashmere og angora i Tweeden til at gøre det akkurat så luksuriøst, så det smyger sig om halsen med blød og behagelig varme.

Jeg har brugt denne opskrift, men lavet halsvarmeren lidt mindre voluminøs, for at finde større anvendelse for den. De helt store kraver er fede, men når man har én, er man allerede godt dækket ind, så denne kommer til at fungere som en mellemting og fordi jeg er både kuldskær og stillesiddende, når jeg tolker, er jeg sikker på, at den bliver skøn at have liggende i tasken til kolde lokaler.

Ethundredeogtreogfyrre gram luksus. Vinter kom an!

Du vil sikkert også kunne lide