13

Rilakkuma og Rabito

Oline er lidt vild med alt det japanske. Det kommer og går, men grundlæggende er fascinationen af deres sjove, skæve tegneserieunivers stabil og derfor kunne jeg da heller ikke stå for nogle sjove covers til hendes mobil, da jeg forleden var på ebay efter noget helt andet.

Rilakkuma måtte hun have. Derom ingen tvivl.

Et øjeblik efter fik jeg øje på Rabito™‘s farverige og sjove covers og så måtte hun også have en lille, koreansk kanin med blød hale. Når halen er monteret, kan kaninen (telefonen) stå på bordet og når den ikke er i brug, kan den anvendes som skærmpudser. Om ørerne vikler hun dagens udvalgte høreaggregat. En multifunktionel plydskanin! Det er sandelig ikke alle, som er så heldige ;-)

Hun har taget kaninen i brug. Måske Rilakkuma får lov til kun at leve i skuffen, men sød er han nu allligevel :-)

Du vil sikkert også kunne lide