8

Melankolimedicin eller hvordan man sagtens kan både grine og græde, fordi livet er både og

Jeg kender en, som er frygtelig ked af, at Rumble ikke findes til Android endnu. Tålmodighed er en dyd og indtil det sker, må hun godt låne, hvis ellers blodtrykket tåler det, for her er en, der går all in, skal jeg love for.

Min gode kollega Lone elsker at spille. Akkurat som jeg. Vi spiller alt det, vi kan komme i tanke om. Dobbeltkabaler er godt. Og så er der alle spillene, som kan spilles fra hver sin sofa i hver sin ende af byen efter arbejdsdagen er slut. Vi går til den og mens vi gør det, ender vi også et sted, hvor vi kan både over- og leve. Det sidste er vigtigt.

PS – jeg har også andre, dejlige og talentfulde kolleger, som er friske på at spille. Hold nu op, som jeg griner for øjeblikket, hvor vi giver den gas med Drawsome. Det er oftest af mine egne skriblerier, jeg griner. Mine modstandere er udfordret til stregen. Tøhø…

Må din torsdag blive fuld af gode mennesker, gummistøvler, der passer, spadsereture og tonsvis af grin, der giver ømme mavemuskler :-)

Du vil sikkert også kunne lide