17

Jeg elsker tordenvejr eller hvorfor jeg løber udenfor og sætter mig i læ med udsigt til verden

Jeg er sådan én, som forbinder tordenvejr med hygge. Det skal ikke hedde sig, at jeg ikke kan blive skræmt af naturen, når den for alvor ramler og skramler, men for det meste synes jeg bare, at sådan en omgang torden og regn er lige til at blive i godt humør af.

I dag har det tordnet to gange. Med tunge regnbyger i halen. Og mig lige efter. Siddende ude under halvtaget med et saligt smil om munden, mens resten af familien sidder indenfor og ryster på hovedet af, at jeg gider, men det gør jeg altså og så sidder jeg der og hygger mig med at kigge ud på regnen og nyde den luft, der følger med.

Nu har jeg skiftet til tørt tøj og varme sokker. Om lidt venter sofaen. Jeg skal dovne. Samle kræfter. Hygge mig. Jeg gider så gerne :-)

Du vil sikkert også kunne lide