10

Lørdagsfornøjelsen er det gode selskab og så lige den fantastiske bøf…

Tænk engang; Oline kom op og blev klar til en tur til staden med sine forældre. Det var aldrig sket, hvis ikke det var fordi Gergely er i Kolding. Den slags benytter vi os af og skynder os at tage hende med ud i verden. I dag var det til byen, hvor butikkerne var åbne og udsalget godt i gang allevegne.

Oline fik nye, gode sandaler af den fornuftige slags, for hun skal til Budapest om et øjeblik. Det er storbyferie og en tur ned til Gergelys barndoms land, så der skal være fodtøj, som kan bringe til og fra på lange, varme sommerdage. Det lykkedes med et par smukke, sølvfarvede Angulus.

Jeg fik et par fornuftige travere. Sådan nogen som snildt kan bringe Oskar og jeg rundt og rundt i Ådalen og det er noget, vi begge holder meget af. Et par Ecco A-Cross sat ned til halv pris, så det var en god investering. Jeg købte dem så store, at de kan tåle en ragsok til vinter, for jeg er bedst i travesko, når vi virkelig går til den, Oskar og jeg.

Jeg fik også et par halsklude. Og frokost på Søgaards Bryghus. Bøffen fra Kildegaarden smagte utrolig godt. Jeg fik endda det bedste selskab, jeg ved; Kenneth og Oline.

Lørdag er en god dag og regnen har kun været kortvarigt forbi, så hvem gider klage? Ikke mig :-)

Du vil sikkert også kunne lide