12

Forsigtige lørdagsplaner

Fredag blev tilbragt i sofaen. Stort set. Jeg gjorde ikke meget andet end hygge med familien. Jeg nød de timer, hvor Kenneth og jeg var alene og jeg nød, da de unge vendte hjem med fyldte poser og endda havde handlet ind til aftenen, så vi ikke behøvede gøre meget andet end slappe af. Kenneth og jeg trængte. Grusomt.

Vi levede livet farligt med en portion nachos med chili nok til, at vi begge begyndte at svede. Så tog en af os en lille lur, mens den anden strikkede. Ja, jeg nævner naturligvis ingen navne.

I dag har jeg opgivet at strikke rødt. I stedet strikker jeg lidt tobak. Først venter dog lidt oprydning, et bad og måske en smut indenom byen, for jeg har forelsket mig i et tørklæde og har alligevel været så fornuftig, at jeg har ventet i mere end en måned med at investere. Jeg ville være sikker på, at det fortsat spøgte og det gør det altså. Det er vidunderligt og er Kenneth heldig, er det også udsolgt ;-)

Sankt Hans bliver vist bare sådan en aften, hvor vi slider sofapuder og nøjes med at tænde et stearinlys, mens jeg beder Kenneth tøjre mig til sofaen som en ekstra sikkerhedsforanstaltning, for energien bliver brugt i en hektisk hverdag, hvor vi alle tæller ned til den kommende ferie. Den skal gøre godt.

Må du får en skøn lørdag fyldt med alt det, der passer som fod i hose :-)

Du vil sikkert også kunne lide