9

Ordnung muss sein

Mandag morgen blev der, hvor jeg kunne ånde lettet op, for halsen var igen normal og der var ingen tegn i hverken den manglende sol eller måne på, at der skulle være dårligdomme på vej. Måske det bare var en flue, der kom på tværs i går, da jeg pludselig syntes, at halsen gjorde ondt. Jeg håber det og i hvert fald er jeg frisk igen.

Jeg er endelig hjemme efter en lang arbejdsdag og en rundtur i byen efter diverse nødvendigheder og nu har jeg lige brugt en times tid på at få styr på bogstakke, som skal sendes fra Herodes til Pilatus. Jeg bruger gul-håndskrevet-lap-systemet. Kender du det? Det plejer at fungere upåklageligt, så det håber jeg også, at det gør nu :-)

Tusinde tak for jeres store interesse i mine overskudsbøger. Jeg håber sådan, at de må bringe glæde, hvor de når frem.

Du vil sikkert også kunne lide