11

Hvorfor skal det være så svært?

Lørdag startede som sædvanlig tidligt for mig. Køkkenet var mørkt, da jeg trissede op og tændte lys og så, at computeren stod på bordet efter i går, hvor jeg havde brug for forsikring om, at jeg havde styr på turen til Skotland om halvanden uge. Det havde jeg. Altså styr på det.

Jeg lod computeren stå, mens jeg ryddede op efter gårsdagen, hvor vi var vaklet trætte i seng uden at orke at flytte noget som helst. Bagefter bryggede jeg en kop kaffe, satte mig ved computeren og nød, at jeg havde en fin udsigt til fuglefoderpladsen udenfor vinduet. Lyset brød frem og pludselig var der udsigt til blæst og byger, men det gør jo ingenting, når man sidder under tag med tændte stearinlys og radio.

Jeg er stadig ikke nået længere…

– jeg sidder fortsat lige her, midt i køkkenet, og hygger mig med kaffe og en ide om, at jeg ville være omkring Marimekko. Den idé holdt kun til jeg var forbi hjemmesiden og ikke kunne finde åbningstiderne på butikken inde i Algade. Nu er jeg bare irriteret over, at det enten er stor kunst og kræver det helt store logistiske kørekort at finde de oplysninger eller, at de alternativt er så latterlige, at de har glemt, at det kunne være en god ide med oplysning om, hvornår de har åbent.

Så kan de da også undvære mine penge, tænker jeg, mens jeg stadig overvejer, om det bare er mig, der er idiot… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide