12

Samvittighedsnag eller hvordan man ind imellem skal vende tilbage til åstedet

Min dårlige samvittighed overmandede mig, så jeg genoptog Olines Raven. Nu er jeg faktisk temmelig langt og udsigten til endelig at kunne aflevere et stykke hjemmestrik til den “voksne” Oline er indenfor rækkevidde.

I morges nåede vi at tage et kig på den. Hun synes, at den kradser lidt, men lidt bomuld indenunder og så går det nok alligevel, for farve og model er hun svært tilfreds med.

Måske når jeg at strikke lidt senere i dag. Lige nu knokler jeg. Der ligger ting på hylderne med bestillinger, som skal vendes, luftes og arrangeres og ind imellem råber vaskemaskinen på mig, fordi den vil tømmes, fyldes eller bare have lidt opmærksomhed, men senere… og så må Skylark måske vente med at se Skotland. Det er jo ikke fordi, jeg mangler strikketrøjer ;-)

Du vil sikkert også kunne lide