12

Bølger så det basker

Jeg har strikket småt, men godt i et stykke tid. Ikke hele tiden, for ind imellem kommer der strik af pindene, som er anderledes omfangsrigt, men småt er godt, så det dyrker jeg i perioder.

Amelis Vest

Forleden fik jeg en ide til en vest. Ideen blev omsat til virkelighed i Kenneths Blackhill Højlandsuld i to tråde holdt sammen. Størrelsen skal gerne ligne en 7(8) år, men det må komme an på en prøve, når jeg mødes med hende, som vesten er tiltænkt. Jeg er nemlig så heldig, at jeg har en del i omgangskredsen, som har børn i mange forskellige aldre, så lysten til strik i børnehøjde kan sagtens tilfredsstilles.

Amelis Vest

Vesten vejer 107 gram, så det er ikke mange gram, du skal bruge. Jeg har strikket to forskellige farver sammen i hver af farveskiftene. Det er et perfekt projekt til rester og der er virkelig basis for leg med farverne. Måske du vil have bølger hele vejen. Måske kun en enkelt. Valget er jo heldigvis dit, hvis du vælger at strikke noget lignende :-)

Bølgerne er de samme, som jeg har lavet diagram på i opskriften, du kan hente gratis lige her. Vesten er blevet til på lykke og fromme, men skulle du have lyst til at eftergøre ideen, kan du sikkert finde en opskrift på en vest, som du kan lide og så inkorporere bølgerne i dine yndlingsfarver :-)

Du vil sikkert også kunne lide