13

Det er lige før …

Det er dagen før dagen. Det er sidste arbejdsdag, inden vi går på vinterferie. Nogle af os. Oline er allerede startet på sin. Til gengæld er den fyldt af skolearbejde, så der er ikke planlagt andet end hjemlig hygge med små, spontane ture ud i verden. Ikke noget stort udland. Ingen Promenade des Anglais, som moderen ellers drømte om.

Ingen frokost på torvet i den gamle del af Nice. Ingen Middelhavsudsigt, men til gengæld masser af hygge hjemme med mulighed for at læse bøger, strikke, kigge film og sove længe. Ingen vilde udskejelser.

Tulipaner

Det vildeste vi kan præstere, er et ikke-fantastisk forsøg på en feberredning. Oline bøjle løsnede sig i går. Vi forsøgte selv at reparere i går aftes, men lad mig sige det sådan, at du skal ikke regne med os, hvis dit tandsæt trænger. Vi er ikke rigtigt gode til det. Nu venter vi på en nød-tid ved specialtandlægen, så du må gerne krydse fingre.

Hygge

I morgen får vi feriegæster og de er helt specielle og vi glæder os sådan. To smukke, unge damer og deres mor. Vi kan slet ikke vente.

Ferien blinker forude. Jeg elsker den udsigt. Må din fredag blive med en af de udsigter, du kan lide :-)

Du vil sikkert også kunne lide