14

Sikke en bunke rod

Det er måske nok svært at se, hvad denne bunke uordentlige retriller skal forestille og jeg er faktisk selv i tvivl, men det burde være Brooklyn Tweeds Snowflake og det er det måske også, men ind imellem er jeg virkelig usikker, for det er ikke noget, jeg er specielt stolt over. Det er rodet og urent trav. Det er ikke jævnt og det er fuld af huller, som ikke ligger præcist, hvor de burde. Kanterne er løse og uordentlige og maskerne danser, som det passer dem.

Det bliver godt. Jeg er helt sikker, men lige nu ligner det noget, der er løgn.

Strikkerod

Jeg er halvvejs nu. I går aftes fik jeg strikket de sidste pinde. Hvis der er ekstra mange fejl, handler det om, at jeg har strikket i noget, der i mistænkelig grad kan minde om blinde. Aftenens strikkecafé var bare rigtig hyggelig. Det er jo dejlige, rare mennesker, som deltager i den slags, kan jeg konstatere, men lyset var ikke noget at skrive hjem om. Det var mildest talt mangelfuldt. Næste gang medbringer jeg pandelampe, men der bliver helt sikkert en næste gang, for det var rigtig hyggeligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide