33

Olines Sommersky

Søndag er våd og grå. Jeg er færdig med Olines Sommersky og den er blevet noget så fin, men lys er der ikke meget af, så jeg må på Feddet for at tage billeder af den. Der er køligt derude og regnen trommer på taget, men det er hyggeligt og jeg længes pludselig voldsomt efter, at det skal blive tid til udeliv igen.

I går samledes vi omkring spisebordet og hyggede med strik og snak. Mor var her og fik startet et nyt, spændende projekt op. Jeg fik hæftet ender, strikket de sidste kanter og Oline valgte knapper, som jeg siden syede i. Det sidste er et stort offer, for jeg hader at sy knapper i. Det gør utålmodige mennesker, men jeg nåede til vejs ende og kunne efterfølgende lade resultatet vaske og siden ligge det til tørre.

Til morgen var den klar. Oline har ikke set den færdig endnu. Jeg glæder mig, til hun står op.

Olines Sommersky

Fakta:

Opskrift: Sommersky af Liselotte Weller. Opskriften mistede jeg i forbindelse med et computernedbrud, men jeg fandt noterne og er godt på vej med en rekonstruktion, så jeg håber, at den er klar til brug i løbet af foråret :-)

Garn:  Blackhill Højlandsuld i farven Jade eller Lys Jade, som jeg husker det og naturligvis fra Garnudsalg.

Pind: 3½

Garnforbrug: I alt 162 gram efter vask og inklusive 12 knapper.

Ny teknik: Ingen.

Garnpris: 56,75 kroner

Bemærkninger: Jeg er så frygtelig spændt på, om Oline kommer til at bruge strikken. Mit håb er, at hun gør, for så er der basis for at strikke mere til hende og det ville jeg elske. Hun kan lide den. Det er en god start :-)

Hvis du vil se mere eller fordybe dig i flere billeder, kan du se dem alle lige her :-)

Du vil sikkert også kunne lide