14

Hjerter i safran eller hvordan jeg aldrig får stoppet, mens legen er god

Åh som tiden dog går alt for stærkt, når man holder ferie. Jeg kan få åndenød ved tanken om, at jeg allerede har brugt de to første feriedage, men jeg har hygget mig og jeg er svært tilfreds med, at jeg har evnet at lave næsten ingenting.

I dag er det vildeste vist, at jeg har generet nabobiksens personale halvt til døde. Bagefter fandt jeg en glemt, safranfarvet cardigan bagerst i skabet.

Hjerter i Saffran

tirsdag 037

tirsdag 040

Kenneth har planer om at ville sælge lidt uldflor og jeg så straks chancen for at få afprøvet noget nålefiltning. Det er jo drønsjovt. Jeg er kun lige der, hvor jeg har opdaget, hvor nemt det er, men jeg er klædt umanerlig godt på med en bred vifte af trekanter, hjerter, hexagoner, cirkler og stjerner.

I dag fik cardiganen grå albuehjerter ligesom den fik et lille, diskret drys langs halsen. Måske smider jeg lidt andet på også. Fordi jeg kan. Og aldrig kan finde ud af at stoppe i tide …

Har du noget, jeg lige skal nålefilte på? Hva’?

Du vil sikkert også kunne lide