13

Onsdag med fart på

Morgenen begyndte tidligt for mit vedkommende. Jeg vågnede allerede klokken fem og lå længe og vendte og drejede mig. Jeg kunne selvfølgelig ikke falde i søvn igen, så til sidst stod jeg op og var langsom fra den allertidligste morgenstund.

Et langt, varmt bad senere sad jeg og sukkede længselsfuldt ved tanken om kaffe, men denne morgen var jeg fastende, så ingenting ud over vand blev det til. Jeg skulle til kontrol klokken otte. Der er lang tid til, når man er både sulten og kaffetørstig, men jeg klarede den nu alligevel i fin stil og efterfølgende smager kaffen altså helt usædvanlig godt ;-)

Garnblomst

En af de nye, farvekoordinerede Garnblomster™, som snart er på hylderne hos Garnudsalg.

Jeg har ageret privatchauffør. Jeg har handlet. Jeg har drukket kaffe. Jeg har arrangeret blomster. Jeg har fotograferet lidt for Kenneth. Jeg har snakket med af vores gode venner, som kom forbi. Jeg har sms’et, hvilket er et helt punkt for sig selv, fordi jeg stadig er latterlig ringe til det og derfor er en appelsin og tre panodiler fra en hovedpine, hver gang det endelig lykkes mig at få sendt ord ud i verden.

Nu drikker jeg igen kaffe. Om lidt vil jeg måske stryge lidt. Måske, for man skal jo ikke overgøre tingene.

I eftermiddag kommer både Lene og Ella forbi til kaffe og snak. Jeg glæder mig rigtig meget. Det bliver den dejligste onsdag :-)

Du vil sikkert også kunne lide