27

Strikkeweekend på Samsø

Jeg har aldrig været på Samsø. Det bliver der lavet om på midt i juni, når jeg skal til strikkeweekend på øen. Jeg glæder mig rigtig meget. Jeg elsker, at jeg endelig har fået taget hul på det med at mødes med andre strikkeglade mennesker.

Det har været svært for mig, for jeg har følt, at jeg ville blive ildeset, fordi man måske ville antage, at jeg kom udelukkende for at promovere Kenneths garn. Det har Kenneths skønne medarbejdere, Lisette og Kirsten, så fået overbevist mig om, ikke er tilfældet. Om de har ret eller ej, kan jeg ikke vide, men det har givet modet til at træde indenfor i blandt andet strikkecaféen her i Aalborg. Jeg har kun været der to gange, men jeg elsker det!

Nu er der så arrangeret strikkeweekend på Samsø. Der er lagt et program, der efterlader plads til at mødes med andre for at strikke og snakke, hygge og sikkert drikke en spandfuld kaffe eller to. Der er også arrangeret workshops. Dem kan man deltage i, hvis man har lyst. Hvis ikke, er der sørget for, at man kan sidde på fællesarealer og strikke sammen. Det sidste vil jeg elske, er jeg sikker på og solen skinner jo fra en skyfri himmel den weekend, så udenfor er der garanteret også dejligt at være.

Strikkeweekend på Samsø

Sagde jeg, at jeg skal af sted sammen med tre skønne kvinder? Sagde jeg også, at jeg aldrig har været på Samsø? Ja, det gjorde jeg vist. Jeg glæder mig helt vildt. Både til at skulle tilbringe en weekend i det gode selskab, til at strikke og til at snige mig ud på opdagelse. Juni kom an!

Du vil sikkert også kunne lide