8

Fredag er vel til for at nydes

Jeg holder fri i dag. Det betyder, at jeg er langsom. Akkurat så langsom, som jeg har lyst til. Jeg laver ikke noget, som trækker sved. Det ligger helt fast.

Til gengæld ender det måske med, at jeg strikker lidt…

Andet forstykke

Jeg har strikket det første på ryg og det ene forstykke. Indtil ærmegab. Resten gemmer jeg, til jeg er klar med sidste forstykke og ærmer. Så strikker jeg hele molevitten sammen. Jeg håber, at ulden rejser sig og bliver tæt, når det bliver vasket. Det plejer den.

Der er også lagt i kakkelovnen til en weekend med malerpensel. Det er dejligt. Gavlspærrene er på plads og nu kan de males. Det vil vi gøre denne weekend, hvor vejret heldigvis ser ud til at arte sig, så vi kan gøre det uden sydvest.

Spær

Det bliver et stort, smukt og hyggeligt fristed, vi får ude på terrassen. Jeg glæder mig voldsomt. Vi har bestilt døre og bagbeklædninger. Nu skal vi have spær på plads og så skal det hele males, inden vi for alvor samler. Det er så meget nemmere at male inden og ikke efter og Kenneth er engageret til at stå på stillads. Jeg skal ikke nyde noget.

Jeg burde skal have ryddet op i klædeskabet. Vinter skal udskiftes med sommer. Jeg skal have styr på garderoben. Bare lidt. Og om lidt. Lige en kaffe først, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide