21

Når hjertet vil noget andet …

Vesterhav

Egentlig skulle jeg arbejde på min opskrift. I ved; den der cardigan, men … hjertet ville lige noget andet. Jeg savner Vesterhavet i dag. Det sker med jævne mellemrum og det sker gerne en søndag. Så kører vi derud, hvor himmel og jord mødes. Måske flyver Kenneth med drage og jeg samler skaller af hjertemuslinger, mens jeg traver vandkanten tynd og dypper tæer i mit elskede Vesterhav.

Efter den tankerække var jeg nødt til at eksperimentere med hjertemuslinger. Hav, sten og muslingeskaller. Vesterhavet er et tema i mit liv. Måske skal jeg lade det inspirere mit strik også? Jeg er i hvert fald vild med idéen, kan jeg mærke. Så vild, at opskriften på cardiganen måtte vige og min kaffe groede kold.

Nu vil jeg brygge en ny kop kaffe, tage mig lidt sammen og finde fokus, for forude venter en rengøring, tøjvask og andre af de der pligter, som gør et hjem til et rart sted at være. Hvor gerne jeg end ville det, er det ikke nok med hygge og højt til loftet. Tro mig. Jeg har forsøgt i mange år.

Om et øjeblik. Jeg skal bare lige …

Du vil sikkert også kunne lide