21

En god dag eller hvordan et besøg hos min frisør gør glad

I dag er en god dag. I dag skal Oline og jeg endelig til frisør. Vi trænger, men jeg har trukket den i ørerne, for jeg var blevet så kort, at jeg ikke længere kunne sætte håret op. Det kan jeg konstatere ikke dur, når man er mig, så jeg ventede og ventede til længden endelig var her, så det tåler studsning uden at blive alt for kort. Det er nu. Det bliver dejligt. Jeg henter Oline, når hun får fri og så er vi begge klar. Åh så klar!

Solen skinner dejligt. Det er den smukkeste oktoberdag. Den første af slagsen. Det er efterår, men med vejr som dette, er det i orden. De skyer, der er at se, er få og spredte. Man kan stadig have bare tæer, hvis man virkelig er standhaftig, men jeg er krøbet i støvlerne. Det er nu rart.

Solskin i oktober

Efter frisørbesøget er der fri leg. Det passer mig strålende. Jeg vil sikkert strikke. Strikke fordi jeg kan og fordi jeg elsker det. Strikke fordi det giver ro og overskud. Jeg er faldet i endnu en poncho. Ikke fordi jeg mangler, men fordi jeg har lyst.

Tempelblomst fra Øster for solen

Foto: Jeg strikker Tempelblomst fra Østen for solen.

Jeg har fundet tre tråde, der sammen giver den smukkeste, flerfarvede blågrønne farve. Den ene er en gammel, tynd uld fra Kenneths spæde start. Det er skønt, at den finder anvendelse nu, synes jeg. Jeg gider gerne fortsætte med den Tempelblomst. Snarest.

Du vil sikkert også kunne lide