24

Kashmir med indbygget overskud

Det er mandag. Rigtig mandag. Sådan en mandag, hvor tingene driller og vi alle mødte ind og lignede nogen, der skulle have haft fri og omsorg og varm te. Mandag, når den insisterer på at være træg, lang og udfordrende, men vi er nået til enden af den og jeg nåede lige et hurtigt, lidt skævt skud af Kashmir Cardigan nummer to, inden det sparsomme dagslys igen forsvandt.

Den bliver anderledes. Den bliver skøn. Den bliver varm og rålækker.

Kashmir

Trøjen eller jakken, om du vil, mangler lige halvandet ærme og et par lommer og så er jeg klar til at flytte ind i den, men først når overskudsfarven er vasket ud af den.

Nu, hvor jeg sidder og strikker, får jeg sorte håndflader og gustne neglebånd. Heldigvis er det bare overskudsfarve og nemt at vaske både af hænder og ud af trøjen. Det glæder jeg mig til at gøre, for jeg kan slet ikke vente med at få endnu en Kashmir at skifte med.

Måske jeg bare skulle trække i håndbremsen, finde sofaen og montere turbo-strikkearmene? Jeg tror det :-)

Du vil sikkert også kunne lide